top of page
alex-chumak-zGuBURGGmdY-unsplash.jpg

Python data-analist

DAAT levert innovatieve maar vooral pragmatische oplossingen op het gebied van onderzoek, data-analyse en visualisaties. We zijn een jonge organisatie die veel waarde hecht aan ons fundament, namelijk onze medewerkers. We streven naar een familiecultuur met veel aandacht voor innovatie en persoonlijke ontwikkeling. Om dit nog verder te versterken hebben we DAATLAB opgericht; een opleidingsprogramma waarbij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een nieuwe kans krijgen op een baan.


Wie ben je en wat ga je doen

Als Python Developer bij DAAT bouw je samen met je team aan zeer diverse projecten. Bijvoorbeeld een applicatie waarmee de klant zelf data kan invoeren, omzetten van complexe data invoer of werken aan ons textmining product. Je hebt daarom verstand van databases, types en structuur én je hebt affiniteit met data, analyse en visualisaties. Kennis of ervaring met DevOps methodieken en tooling geeft je een extra voorsprong.

Je denkt in oplossingen en zoekt altijd naar de volgende mogelijkheid om jezelf en DAAT te verbeteren. Je vindt het gaaf om samen te werken en om je collega’s te helpen. Met jouw positieve mindset ben je in staat om DAAT en je collega’s naar een hoger niveau te tillen.

Je bent een waardevol onderdeel van onze groeiende organisatie en vindt het een uitdaging om deze groei met ons door te maken. Je vindt het belangrijk om een positieve impact te maken op onze samenleving.


Wat weet je?

Bij voorkeur heb je HBO werk- of denkniveau. Daarnaast geeft ervaring of affiniteit met meerdere van onderstaande onderwerpen je een flinke voorsprong:

  • SCRUM

  • Databases, datatypes en relaties, data-analyse

  • Rapportages, dashboards & visualisaties

  • DevOps

  • GIT

  • Python, Pandas

  • Textmining


Wat hebben wij te bieden?

Los van een passend salaris gebaseerd op jouw opleiding en werkervaring bieden wij jou uitdagende en afwisselende projecten binnen een groeiende organisatie. We proberen geregeld leuke en sportieve activiteiten te plannen, zoals bootcamp met een personal trainer. Naast het harde werken krijg je natuurlijk voldoende vrije dagen en bestaat thuiswerken zeker tot de mogelijkheid.


Lijkt het je leuk om voor DAAT in Deventer te werken en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Neem dan contact met ons op! Dit doe je bij voorkeur via e-mail op sollicitatie@daatonderzoek.nl. Heb je op voorhand vragen? Dan kan je ons bereiken op: 06-24895902 of 088-4341290.


Acquisitie? Wij begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wil zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.

bottom of page