top of page
laura-adai-7PbJAJAg5Ig-unsplash.jpg

Projectmanager Data

DAAT levert innovatieve maar vooral pragmatische oplossingen op het gebied van onderzoek, data-analyse en visualisaties. We zijn een jonge organisatie die veel waarde hecht aan ons fundament, namelijk onze medewerkers. We streven naar een familiecultuur met veel aandacht voor innovatie en persoonlijke ontwikkeling. Om dit nog verder te versterken hebben we DAATLAB opgericht; een opleidingsprogramma waarbij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een nieuwe kans krijgen op een baan.


Als Projectmanager bij DAAT ga je helpen bouwen aan onze groeiende organisatie. Je hebt dus meerdere jaren ervaring en houdt van aanpakken. Communicatief ben je sterk en je hebt je eigen planning op orde. Je wordt namelijk verantwoordelijk voor de uitvoering van een divers portfolio van projecten en je stuurt de sprintplanning van je team aan. Je vervult een rol van betekenis en zorgt op dagelijkse basis voor een glimlach op de gezichten van onze klanten en je collega’s. Je denkt in oplossingen én zoekt altijd naar de volgende mogelijkheid om jezelf en DAAT te verbeteren.

Je bent ons belangrijkste aanspreekpunt voor de klant en de brug tussen de klant en het team. Je bent daarom in staat om de wensen van de klant te vertalen naar functionele specificaties, zodat jouw team weet wat ze moeten opleveren. Je betrekt de klant bij het ontwikkelen van zijn eindproduct en je betrekt je team bij de wensen van de klant. Als het een keer iets minder loopt escaleer je op het juiste moment naar onze operationeel manager.


Wat weet je?

Ervaring of affiniteit met meerdere van onderstaande onderwerpen geeft je een flinke voorsprong:

  • SCRUM (pré!)

  • Databases, datatypes en relaties, data-analyse

  • Rapportages, dashboards & visualisaties

  • Microsoft Power BI & Microsoft Power Platform

  • Python

  • Textmining


Wat hebben wij te bieden?

Los van een passend salaris gebaseerd op jouw opleiding en werkervaring bieden wij jou uitdagende en afwisselende projecten binnen een groeiende organisatie. We proberen geregeld leuke en sportieve activiteiten te plannen, zoals bootcamp met een personal trainer. Naast het harde werken krijg je natuurlijk voldoende vrije dagen en bestaat thuiswerken zeker tot de mogelijkheid.


Lijkt het je leuk om voor DAAT in Deventer te werken en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Neem dan contact met ons op! Dit doe je bij voorkeur via e-mail op sollicitatie@daatonderzoek.nl. Heb je op voorhand vragen? Dan kan je ons bereiken op: 06-24895902 of 088-4341290.

bottom of page