laura-adai-7PbJAJAg5Ig-unsplash.jpg

Locatiemanager DAATLAB

DAAT levert innovatieve maar vooral pragmatische oplossingen op het gebied van onderzoek, data-analyse en visualisaties. We zijn een jonge organisatie die veel waarde hecht aan ons fundament, namelijk onze medewerkers. We streven naar een familiecultuur met veel aandacht voor innovatie en persoonlijke ontwikkeling. Om dit nog verder te versterken hebben we DAATLAB opgericht; een opleidingsprogramma waarbij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een nieuwe kans krijgen op een baan.

Wie ben je en wat ga je doen
Als locatiemanager bij DAAT heb je een functie met serieuze sociale impact. Je bent verantwoordelijk voor het functioneren van één van onze DAATLAB locaties. We hebben vestigingen in Deventer/Zutphen, Apeldoorn, Zwolle, Nijmegen en Den Haag. Hier werken ongeveer 10 deelnemers per locatie aan hun persoonlijke ontwikkeling en aan een nieuwe kans op de arbeidsmarkt. Om dit te bereiken volgen zij een opleidingsprogramma van 34 weken waarin ze ook gaan meewerken aan één van onze uitdagende projecten. Jij bent verantwoordelijk voor het screenen en aannemen van nieuwe deelnemers. Om dit in goede banen te leiden onderhoud je contact met de regionale partners. De deelnemers die je gaat begeleiden zijn mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Het is daarom van belang dat je je kunt inleven en oog hebt voor de persoon. Je ziet problemen van tevoren al aankomen en met jouw coaching vaardigheden kunnen deelnemers altijd op je rekenen. 
Als locatiemanager ben je niet alleen betrokken bij de deelnemers, je gaat ook projecten leiden. Daarom ben je communicatief sterk en heb je de planning op orde. Je vervult een rol van betekenis en zorgt op dagelijkse basis voor een glimlach op de gezichten van onze klanten en je collega’s.


Je bent een aanspreekpunt voor onze klant en de brug tussen onze klant en het team. Je bent daarom in staat om de wensen van de klant te vertalen naar functionele specificaties, zodat jouw team weet wat ze op moet leveren. Je betrekt de klant bij het ontwikkelen van het eindproduct en je betrekt je team bij de wensen van de klant. Als het een keer iets minder loopt dan stel je je manager op de hoogte.

DAAT is een snelgroeiende scale-up. Het kan betekenen dat je werkzaamheden doet die van te voren nog niet zijn vastgelegd en waarbij jouw flexibiliteit van pas komt. Je vindt het leuk om ons bedrijf verder te laten groeien en mee te denken hoe we interne processen nog meer kunnen verbeteren. 

De standplaats van deze functie is Tiel of Utrecht daar opent ons volgende programma. De functie is uit te voeren in minimaal 32 uur per week.


Wat weet je?
Je bent geduldig, wil graag mensen helpen en houdt van aanpakken. Daarnaast geeft ervaring of affiniteit met meerdere van onderstaande onderwerpen je een flinke voorsprong, maar dit is geen vereiste:

  • Kennis van de doelgroep (pré!)

  • Ervaring met begeleiding

  • SCRUM (pré!)

  • Databases, datatypes en relaties, data-analyse

  • Rapportages, dashboards & visualisaties

  • Microsoft Power BI & Microsoft Power Platform

  • Python


Wat hebben wij te bieden?
Los van een passend salaris gebaseerd op jouw opleiding en werkervaring bieden wij jou uitdagende en afwisselende projecten binnen een groeiende organisatie. Naast het harde werken krijg je natuurlijk voldoende vrije dagen en bestaat thuiswerken zeker tot de mogelijkheid.


Lijkt het je leuk om voor DAAT te werken en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Neem dan contact met ons op! Dit doe je bij voorkeur via e-mail op sollicitatie@daatonderzoek.nl. Heb je op voorhand vragen? Dan kan je ons bereiken op: 06-24895902
 


Acquisitie? Wij begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wil zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.