top of page
IMG_3192.JPG

Stageplek - website

Onze website zijn we aan het ombouwen met alle content (tekst en video) rondom het principe van They Ask, You Answer (TAYA). En we zoeken een creatieve en hands-on stagiair.

 

Waarom? Wij zijn een IT-organisatie (met sociale inslag) die bedrijven onderscheidend vermogen geeft door relevante data pragmatisch in te zetten. Daarbij zijn leads via de website essentieel. Immers op het internet bevindt de potentiële klant zich "onder water". Dus je kunt alleen maar eerlijk zijn in je informatie.

Wie zoeken we? Daarbij zoeken we een zelfstarter die met veel energie nieuwe onderscheidende content maakt vanuit openheid en transparantie. En content mag je breed interpreteren, dus zowel video, foto en tekst om mee te beginnen. Daarnaast met ideeën komt voor de website en daarin niet bang is om dit zelf op te pakken.

Zoals Pipi Langkous al aangaf: " Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan".

 

Over DAAT:

Wij bieden onderscheidend vermogen in de data met een sociaal hart. We maken datasets, bouwen koppelingen en zijn sterk in data-visualisatie. Daarnaast hebben we een leerwerktraject in de data voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Not-for-profit in het sociale domein. Waardegedreven als data-nerds.

 

Over TAYA:

De They Ask, You Answer methode genereert oprechte en transparante geschreven en video-content. Dit kun je zo organiseren en indexeren dat hij gemakkelijk te lezen is, en de content in het salesproces te gebruiken is om meer klanten te krijgen. Als je dit raamwerk in je bedrijf toepast, creëer je organisch website-verkeer, meer (en betere) leads, en een aanhoudende omzetgroei. They Ask, You Answer brengt je marketing- en salesteams samen rond gedeelde groeidoelstellingen en gaat je bedrijf positioneren als de betrouwbare bron van informatie in jouw branche.

Wat willen we dat je meeneemt tijdens je stage?

- computervaardig en communicatief

- kennis van content- en website marketing

- een gezonde dosis lef, creativiteit en energie

- je positieve instelling en je eigen broodtrommel

 

Wij zijn gevestigd in Deventer. Je krijgt een 1:1 stage-begeleider en de vrijheid om zelfstandig aan de website te werken.

 

Adrian is daarbij je eerste aanspreekpunt. Dus bel hem 06-39433400.

Make magic happen!

bottom of page