Onze diensten

Data analyse

Verzamelt uw organisatie data maar daar blijft het bij? Wij kunnen uw data analyseren om zo uw organisatie te voorzien van (stuur)informatie waarvan u niet wist erover te beschikken. Enkele methodieken van DAAT zijn het inzichtelijk maken van patronen, het aanbrengen van segmentatie of het classificeren van data met behulp van Machine Learning. Door informatie in een context te plaatsen kan uw organisatie stappen zetten om ‘data-driven’ te worden.

scott-graham-5fNmWej4tAA-unsplash.jpg

Visualisatie

Een visualisatie zegt in veel gevallen veel meer dan tekst of een overzicht met cijfers. Door uw data te visualiseren in een dashboard, digitaal rapport of rapportage is in één oogopslag het verhaal dat u wenst te vertellen duidelijk en geeft daardoor meer informatie. DAAT kan dit voor u verzorgen of dit nu is in Power BI, Tableau of een ander BI-pakket. Wij leveren een interactief en voor u op maat ingericht dashboard of digitaal rapport.

lukas-blazek-mcSDtbWXUZU-unsplash.jpg

Textmining

DAAT gebruikt Python i.c.m. Machine Learning of Text Mining om teksten te analyseren en zo alleen noodzakelijke informatie naar boven te halen. Hierdoor krijg je inzicht in tekstopbouw, de schrijfwijze en het categoriseren van onderwerpen. Het analyseren van teksten én belangrijke passages onder de aandacht brengen is een oplossing om op efficiënte en objectieve wijze inzicht te krijgen in grote hoeveelheden tekst. Zo worden o.a. Zorgplannen (kwaliteitskaders VV en Gz) geanalyseerd/geclassificeerd en in een overzichtelijke rapportage opgeleverd.

c-m-X_j3b4rqnlk-unsplash.jpg