pand DAAT-2.jpg

DAAT

Missie & visie

Onze missie is het optimaliseren van de informatievoorziening van organisaties zodat deze kunnen excelleren in hun vakgebied. Dit doen wij door het kwalitatief verzamelen, structureren en waarderen van data. Wij staan voor hoge maatschappelijke betrokkenheid, mede door de opleiding en inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Frank Wensink

frank-wensink.jfif
  • LinkedIn

Frank is in 2017 begonnen met DAAT vanuit de onderzoekswereld. Hij is de ondernemer en gek op hockey, woont in Twello en nooit chagrijnig. Binnen DAAT is hij verantwoordelijk voor het leggen van de connecties tussen de "grote wereld" en DAAT. Dus een mooi project of gewoon een vraag...Frank neemt altijd zijn telefoon op. Zijn ervaring ligt bij onderzoekstechnieken in de zorg en gemeenten.

In 2017 is Frank begonnen als onderzoeksbureau vanuit "de data".  Een vraag stellen en er vervolgens niks mee doen was in zijn ogen 'not-done'. En als sociaal bewogen organisatie zijn we doorgegroeid naar het ontwikkelen en onderhouden van professionele dashboards en diepgaande data-oplossingen.

We ontwikkelen alles vanuit een data-set en jouw bedrijfssystemen (zowel intern en extern). Dus zowel de invoer (A), het verwerken (B) en het visualiseren (C). Elwin noemt dit altijd het data ABC'tje.

Dat is wel waar we als echte data-nerds in geloven. We doen alleen maar dingen waar we goed in zijn òf waar we super gelukkig van worden.  Zolang het maar om data draait want daar gaat ons digitale hart sneller van kloppen. Data in het kwadraat dus. Want ook geluk kun je meten :).

Ook jij hebt expertise en passie voor je werk. Daar willen we graag meer over weten want alleen dan kunnen we dit met een digitale hink-stap sprong vertalen naar inzicht. Daardoor ga jij beter werken, communiceren en dus data-gedreven "meters maken". Adrian onze digitale gangmaker mag je er altijd voor benaderen.

PSO 30+

Hoezo sociaal bewogen?

Een organisatie kan DAAT inzetten voor verschillende werkzaamheden. Dit allemaal met een
PSO trede 3 (30+) certificaat en dus de mogelijkheid om de SROI verplichtingen in te vullen. DAATLAB biedt daarin mogelijkheden die goed passen bij het sociale vraagstuk en tegelijkertijd meerwaarde biedt aan de organisatie zelf. Björn kan je alles vertellen hoe je van "verplichting naar verlichting" komt.

Een hartverwarmend gesprek?

Wij geloven in ècht kennismaken.

Iconen Website (wat doen Wij).png

Pragmatisch inzicht

Met Power BI en andere technologische platformen brengen we pragmatiek in techniek en innovatie. We geven jou inzicht en richting zodat je efficiënter werkt en betere beslissingen neem naar de toekomst. Samen met ons als blije data-nerds. 

Inclusieve arbeidsmarkt

Soms kunnen mensen een steuntje in de rug gebruiken bij het overbruggen van de afstand tot de arbeidsmarkt. Door je sociale hart te laten spreken kies je actief voor inclusiviteit. 

Sociaal icoo.png
Iconen Website SROI.png

SROI

Met de toepassing van social return zorgt u ervoor dat een investering, naast het 'gewone' rendement, een concrete sociale winst oplevert. Wij creëren deze  maatschappelijke meerwaarde op datagedreven werken.

Onze klanten

Een greep uit onze klanten

logo_zorg_scala.png

Zorgscala

Annouk van Es: “DAAT ondersteunt Zorgscala/RAAK VVT bij data gerelateerde vraagstukken. Er is een mooi projectendashboard gemaakt. Ik ben erg tevreden en blij met deze topondersteuning. DAAT schakelt snel en is erg flexibel. Het is een leuke en goede jonge club.”

Hoe kunnen wij jou helpen?