top of page
pand DAAT-2.jpg

DAAT

Missie & visie

Onze missie is het optimaliseren van de informatievoorziening van organisaties zodat deze kunnen excelleren in hun vakgebied. Dit doen wij door het kwalitatief verzamelen, structureren en waarderen van data. Wij staan voor hoge maatschappelijke betrokkenheid, mede door de opleiding en inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Frank Wensink

frank-wensink.jfif
  • LinkedIn

Frank is in 2017 begonnen met DAAT vanuit de onderzoekswereld. Hij is de ondernemer en gek op hockey, woont in Twello en nooit chagrijnig. Binnen DAAT is hij verantwoordelijk voor het leggen van de connecties tussen de "grote wereld" en DAAT. Dus een mooi project of gewoon een vraag...Frank neemt altijd zijn telefoon op. Zijn ervaring ligt bij onderzoekstechnieken in de zorg en gemeenten.

In 2017 is Frank begonnen als onderzoeksbureau vanuit "de data".  Een vraag stellen en er vervolgens niks mee doen was in zijn ogen 'not-done'. En als sociaal bewogen organisatie zijn we doorgegroeid naar het ontwikkelen en onderhouden van professionele dashboards en diepgaande data-oplossingen.

We ontwikkelen alles vanuit een data-set en jouw bedrijfssystemen (zowel intern en extern). Dus zowel de invoer (A), het verwerken (B) en het visualiseren (C). Elwin noemt dit altijd het data ABC'tje.

Dat is wel waar we als echte data-nerds in geloven. We doen alleen maar dingen waar we goed in zijn òf waar we super gelukkig van worden.  Zolang het maar om data draait want daar gaat ons digitale hart sneller van kloppen. Data in het kwadraat dus. Want ook geluk kun je meten :).

Ook jij hebt expertise en passie voor je werk. Daar willen we graag meer over weten want alleen dan kunnen we dit met een digitale hink-stap sprong vertalen naar inzicht. Daardoor ga jij beter werken, communiceren en dus data-gedreven "meters maken"

PSO 30+

Hoezo sociaal bewogen?

Een organisatie kan DAAT inzetten voor verschillende werkzaamheden. Dit allemaal met een
PSO trede 3 (30+) certificaat en dus de mogelijkheid om de SROI verplichtingen in te vullen. DAATLAB biedt daarin mogelijkheden die goed passen bij het sociale vraagstuk en tegelijkertijd meerwaarde biedt aan de organisatie zelf. We kunnen je alles vertellen hoe je van "verplichting naar verlichting" komt.

Een hartverwarmend gesprek?

Wij geloven in ècht kennismaken.

bottom of page