top of page

Onze diensten

Van data naar informatie

Een dataset die op orde is, bied je een digitaal kompas om -wanneer goed gedaan- jouw bedrijfsvoering te verbeteren en de wereld een stukje mooier te maken. Dat vinden wij de perfecte reden om te doen waar we goed in zijn met een aantal maatstaven die we volgen;

 

  • Onze klanten moeten zich -in de hedendaagse bedrijfsvoering- zorgenvrij kunnen focussen op hun organisatie en bedrijfsdoelstellingen. Data en dashboards zijn daarin onontbeerlijk.

  • De digitale wereld is continu in beweging net zoals jouw dataset. Daarom ondersteunen we je graag op lange termijn en bieden we support. We gaan dus niet voor een eenmalige opdracht maar voor de langdurige relatie.

  • Als je ons in huis haalt krijg je geen lock-in maar boven alles vrijheid. We dragen over, geven je zelfstandigheid en varen onze DAATLAB'ers naar je uit om in jouw organisatie verder te groeien. 

Wat doen wij?

MicrosoftTeams-image (5).png

Power BI Dashboards

Targets moeten gehaald worden, voortgang wil je meten. Na het vaststellen van goede KPI's is alles mogelijk.
Het handmatig verwerken van data afkomstig vanuit diverse databronnen, zoals Excel-Sheets, CRM of ERP systemen om hier vervolgens bruikbare rapporten van te maken is tijdrovend, onpraktisch en foutgevoelig.
Een Power BI dashboard, cockpit of rapportage is de perfecte oplossing om efficiënter en minder foutgevoelig te werken. Doordat alle databronnen worden gekoppeld krijg je real-time inzicht in jouw data.

Data driven platform

Als jouw organisatie data gedreven wil werken dan is een dataplatform onmisbaar. Datagedreven werken vraagt dan ook om een gestructureerde werkwijze waarbij je data verzamelt, verwerkt, consolideert en uiteindelijk activeert. Deze gestructureerde activiteiten vinden plaats op het dataplatform. Een datagedreven platform kenmerkt zich door: flexibiliteit, schaalbaarhaarheid, is makkelijk te integreren en data-critical opgebouwd in meerdere logische lagen. Het dataplatform is de spin in het web van jouw datagedreven organisatie.

Digitale formulieren

Kwalitatieve onderzoeken worden nog regelmatig op papier uitgevoerd. Waar mogelijk vervangen wij deze door digitale varianten. De kern van deze formulieren is door onszelf ontwikkelt, waardoor de data altijd kwantitatief opgeslagen wordt. Zo kunnen ingevulde formulieren in een dashboard geanalyseerd worden.

MicrosoftTeams-image (1).png

Data-entry

Door middel van Machine Learning en Artifical Intelligence vullen wij datasets en maken daarmee van semi-ongestructureerde input, gestructureerde output. De efficiency van jouw dataprojecten wordt verhoogd doordat tijdrovend en repeterende basistaken in data (science) projecten door ons geautomatiseerd of handmatig verwerkt wordt. Het (handmatig) opschonen van datasets, het verrijken van datasets met data uit andere bronnen en ook het daadwerkelijk opzoeken van de data die publiekelijk te vinden is, maar die gewoon veel tijd kost om in te voeren wordt door ons overgenomen. Tevens zetten wij, op onze Scan afdeling, analoog om naar digitaal.

MicrosoftTeams-image (3).png

Text mining

Menselijke interacties -en dus ook tekst- zijn een cruciaal onderdeel van veel organisaties. Door textmining analyseer je spraak of tekst via natural language processing (NLP) met behulp van artificial intelligence (AI). Daarmee gebruik je diverse technieken (tekst classificatie, tekst categorisatie, informatie extractie) en koppelt dit aan inzicht.

MicrosoftTeams-image.png

Data-/business consultancy

Heb je veel data? Zoek je een datagedreven insteek? Wij creëren waardevolle inzichten uit jouw data door het toepassen van Business Intelligence. Data interpeteren en classificeren voor een denkrichting is niet voor iedereen zo gemakkelijk als voor DAAT. Ons tijdig opschakelen en mee laten denken in jouw vraagstuk is daarin verstandig. We adviseren en stellen pragmatische oplossingen voor met jouw vraag- en doelstellingen voor ogen.

Digitale brainstorm?

Wij geloven in inventariseren voordat je gaat investeren.

Iconen Website Vertrouwen.png

Vanuit vertrouwen

Vertrouwen is de basis voor iedere relatie. Open en eerlijk is dan ook hoe we graag samenwerken met jou. Dat start bij ons niet bij een opdracht maar al in het voortraject. Daarin denken we graag mee. We zijn open-minded en opereren vanuit een "samen" gedachte. Een samenwerking ontstaat niet door te binden maar vanuit boeien.

Data-Critical ingestoken

Dat klinkt heftiger dan we het wellicht bedoelen. Echter jouw data moet op orde zijn, heeft samenhang in jouw digitale systemen en je moet er beslissingen op kunnen baseren. We maken dan ook hoogwaardige data-oplossingen waar je op kunt vertrouwen en die het verschil maken. Jouw organisatie brengen we daarmee verder en geven je onderscheidend vermogen richting jouw klanten.

Iconen Website data critical.png
Iconen Website compassie.png

Sociaal empatisch

Daar waar mogelijk zetten we vanuit bewogenheid onze DAATLAB-collega's in. Zij zijn de gedreven data-nerds die DAAT Onderzoek ondersteunen. Als DAAT borgen we de kwaliteit van dienstverlening -tegen een concurrerende prijs- met inzet van jouw Social Return en daarbij doen we natuurlijk een beroep op jouw sociale empathie.

Onze Sectoren

Een greep uit sectoren waar wij actief zijn

Iconen Website gezondheidzorg.png

Gezondheidszorg

In de zorg is veel informatie digitaal voorhanden. Wij ontsluiten deze data en maken dit pragmatisch inzichtelijk. Het uiteindelijke resultaat is stuurinformatie die we veelal visualiseren met een dashboard of analyse om de zorg te verbeteren en inzicht te geven in de complexe materie.

Hoe kunnen wij jou helpen?
bottom of page