top of page
nieuw-daatlab2.gif

DAATLAB

Sociaal empathisch scholingstraject

Omdat iedereen zijn plek verdient in deze wereld en wij eenieders potentieel willen benutten hebben we in 2019 DAATLAB opgericht. Inmiddels is onze uit-de-hand-gelopen hobby door het hele land te vinden, in meer dan 9 steden. Rond de 60 trainees worden continue opgeleid, klaar uit om te stromen naar betaald werk.

Onze DAATLAB-collega's bieden we op niveau een werk-leertraject aan om te groeien naar administratief data-analist.
 
In meerdere steden zetten we dit opleidingsprogramma in, waarbij we als verbinder van de inclusieve arbeidsmarkt werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt en werkgevers die sociaal ondernemen samenbrengen. Door deze unieke combinatie hebben we het hoogst haalbare prestatieniveau: PSO 30+; met ABW en zijn daarmee in staat om opdrachten voor onze opdrachtgevers in te vullen met volledige inzet van hun Social Return on Investment (SROI).

Ons huidige percentage voor de PSO-certificering bedraagt 47,3%.
Sociaal ondernemen is verantwoordelijkheid nemen voor maatschappelijke uitdagingen. Social Return betekent -in onze ogen- niet dat je concessies doet maar wel dat je empathie toont. Wij geloven namelijk dat iedereen betekenisvol werk kan doen.

Hartverwarmend gesprek?

Wij geloven in een goede kennismaking met een kop koffie.

Onze heldenDAAT

Iconen Website (wat doen Wij).png

Van verplichting naar verlichting

Verzamelt uw organisatie data maar daar blijft het bij? Wij kunnen uw data analyseren om zo uw organisatie te voorzien van (stuur)informatie waarvan u niet wist erover te beschikken. 

Inclusieve arbeidmarkt

Een visualisatie zegt in veel gevallen veel meer dan tekst of een overzicht met cijfers. Door uw data te visualiseren in een dashboard.

Sociaal icoo.png
SROI.png

SROI

DAAT gebruikt Python i.c.m. Machine Learning of Text mining om teksten te analyseren en zo alleen noodzakelijke informatie naar boven te halen. Hierdoor krijgt u inzicht in tekstopbouw

Hoe kunnen wij jou helpen?
bottom of page