top of page
Bouw
"Als Impact-ondernemer ondersteunen
we jullie data in de volle breedte"

Soms heb je eenvoudigweg niet de tijd, de capaciteit of de expertise om datagedreven te gaan werken als ondernemer in de bouw of dienstverlening. Tijdelijke ondersteuning en een digitale boost is dan een welkome invulling om met goede kaders pragmatisch aan de slag te gaan.

Een specifiek project, een proeftuintje om uit te werken of een meer op procesmatige gronden ingestoken  aanpak. Wij hebben data-expertise in huis om met je mee te denken en in dergelijke processen te ondersteunen. 

handjes design.jpg
betere-samenwerking-met-bouwpartners__2_.webp

Pragmatisch ingestoken

 

Wij geloven er niet in dat we jullie werk kunnen of willen doen. Het onderscheidende vermogen van jouw organisatie wordt bepaald door de mensen, de passie en de strategie. Maar we geloven er ook in dat we jullie fundamenteel kunnen ondersteunen op data-projecten. Niet voor de lange termijn. maar "interim". Dus erin en eruit op afgesproken condities. We doen dit op een drietal manieren:

- Flexibel, doelgericht en pragmatisch; Creatief de mogelijkheden opzoeken en dit uitwerken in een actiematig ingestoken plan om te komen tot de oplevering van een dashboard, cockpit, rapportage, storytelling of compleet platform. Dat is supermooi om te doen maar daar gaat dan wel een "pick-your-brain" sessie aan vooraf. Hierdoor gebruiken we jullie creativiteit en expertise om dit te combineren met onze datagedreven insteek.

- Vanuit een projectaanpak of ondersteunend; Een afgebakend project of een op te starten unit. Wij bieden de expertise om op te starten en dragen de werkzaamheden over. On-time en binnen scope.

- In de volle breedte van data. Met inzet van social return; Met expertise in het sociale en fysieke domein zetten we al onze data-engineers, BI-consultants en data-scientists om jullie digitaal in te richten en datagedreven te maken. Vanuit ons PSO30+ certificering doen we dat met ons hoofd en ons hart.

 

Zet je ons dan aan-en-uit?

Nee we gaan niet starten, opleveren en zijn dan weer weg. In de tussentijd vragen we echter actieve bemoeienis van jullie zijde. We hebben tussentijdse meetings met story-telling en evaluaties. 

Na het project ben je vrij om keuzes te maken. Als we daar nog een rol in kunnen hebben. Graag! Maar anders zijn we ook tevreden. Jullie pragmatische handvatten. Wij een ervaring rijker.

Iconen Website Visual.png

Pragmatisch

Niet alles hoeft te beginnen met een volledig uitgewerkt plan. Iedere reis begint met een eerste stap en zo is het ook met jouw projexct. Vaak weet je pas wat je echt wil als je in het proces zit van keuzes maken.

Snel meters maken

Wanneer je onwennig bent in de wereld van data dan wil je voorzichtig beginnen en het proces, de uitkomst en de meerwaarde goed onderzoeken.

 

Onder begeleiding van een consultant of interimmer kun je al snel de voordelen zien.

Mooi toch?

 

Iconen Website_ centrale data.png
Iconen Website SROI.png

Digitaal & datagedreven

Soms wil je eerst gewoonweg iets gebruiken om te bepalen of het voor jou werkt en daadwerkelijk onderscheidend vermogen geeft in jouw organisatie. Mensen daarop aannemen of intern aanwijzen is dan niet altijd een handige keuze. Tijdelijk voorzien worden met relevante expertise is dan zo gek nog niet.

bottom of page