Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste data-nerds of social engineers. Mocht je vacature hier niet tussen staan dan kun je ons altijd een berichtje sturen.

Vacatures

DAAT levert innovatieve maar vooral pragmatische oplossingen op het gebied van onderzoek, data-analyse en visualisaties. We zijn een jonge organisatie die veel waarde hecht aan ons fundament, namelijk onze medewerkers. We streven naar een familiecultuur met veel aandacht voor innovatie en persoonlijke ontwikkeling. Om dit nog verder te versterken hebben we DAATLAB opgericht; een opleidingsprogramma waarbij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een nieuwe kans krijgen op een baan.

alex-chumak-zGuBURGGmdY-unsplash.jpg

Python data-analist

Als Python Developer bij DAAT bouw je samen met je team aan zeer diverse projecten. Bijvoorbeeld een applicatie waarmee de klant zelf data kan invoeren, omzetten van complexe data invoer of werken aan ons textmining product. Je hebt daarom verstand van databases, types en structuur én je hebt affiniteit met data, analyse en visualisaties. Kennis of ervaring met DevOps methodieken en tooling geeft je een extra voorsprong.